Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Pokemon TCG: SWSH 3.5 Champion's Path Hatterene box - gaveeske med byttekort

Pokemon - gotta catch 'em all

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Vår lavpris: 392,-
På lager
SKU
08202-18
   

Når du finner Hatterene i Galar-regionen vil du ikke høre noe særlig, men denne Pokemons stillhet snakker høyere enn de fleste! Med sine forvirrende bevegelser og fantastiske krefter fra den psykiske-typen vil Hatterene V etterlate sine fiender svake og forvirrede, for så å gli videre på sine mystiske oppdrag. 

I denne Pokémon gaveesken får du:

  • 4 stk eksklusive Champions Path boosterpakker med til sammen 40 byttekort
  • 1 vanlig glinsekort av Hatterene
  • 1 stort V-card glinsekort av Hatterene
  • I hver boosterpakke får du også med et kodekort for å låse opp en virtuell Pokémon-deck til Pokémon TCG Online
Produktdetaljer
ModellPOK80774
EAN820650807749
MerkePokemon
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.