Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Pokemon TCG: Battle Deck Bundle Venusaur V og Blastoise V - med to kortstokker og 8 trainer-kort

Pokemon - gotta catch 'em all

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Vår lavpris: 446,-
På lager
SKU
10206-78
   

Med Pokemon Battle Deck Bundle Venusaur V og Blastoise V har du en dobbel kortstokk som kan brukes til å utfordre venner og kjente til et kortspill! Her får du to kortstokker i en, bestående av totalt 120 V Battle byttekort. I tillegg får du 8 trainer-kort og informasjon. Du kan velger Venusaur V eller Blastoise V til å lede laget ditt mot en annen trener.

Inneholder:

  • 2 Pokemon V Battle Deck Venusaur V og Blastoise V
  • 8 Trainer kort
  • 1 oppdatert informasjonsark

Detaljer:

  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
ModellPOK80841
EAN820650808418
MerkePokemon
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.