Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Pokemon TCG: Battle Deck V - Corviknight V - byttekort

Pokemon kort, samlepermer, figurer, bamser og lekesett.

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Pokemon - gotta catch 'em all

Vår lavpris: 213,-
Vær rask! Kun 1 igjen på lager
SKU
10217-22
   

Skaff deg en Pokemon som troner på himmelen i Galar-regionen med Corviknight V! Denne Pokemon TCG: Battle Deck V Corviknight V-pakningen inneholder alt du trenger for å spille Pokemon, med en ferdig oppsatt spillkortstokk med 60 Pokemonkort klar til bruk. Settet inneholder spillbrett, mynt, terning og regler i tillegg til kortene, og gir deg en rask innføring i spillet. Med kodekort for Pokemon Trading Card Game Online kan du også spille mot venner og kjente på nett.

Inneholder:

  • 60 Pokemon V Corviknight byttekort
  • 1 spillbrett
  • 1 mynt
  • 1 terning
  • Kodekort til Pokemon TCG online

Detaljer:

  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
ModellPOK80932
EAN820650809323
MerkePokemon
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.