Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Pokemon TCG: Battle Deck V Noivern - byttekort

-28%

Pokemon - gotta catch 'em all

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

28%
Kampanjepris 152,- 212,- Du sparer: 60,-
På lager
SKU
05217-79
   

Dragene har returnert for fullt i Pokémon-universet! Ta i bruk de mystiske og mørke synske evnene til Noivern V med denne Battle kortstokken med hele 60 byttekort. Dykk ned fra skyene og vis dem hvem som har de mektigste angrepene! En Battle Deck er en liten eske som inneholder en ferdigbygget kortstokk med 60 kort slik at man kan spille Pokemon kortspillet rett fra esken.

Battle Deck esken er perfekt for deg som er ny i spillet, eller for deg som ønsker påfyll av byttekort. Esken er innholdsrik og i tillegg til de 60 byttekortene får du med 3 referansekort, en regelbok, spillmatte, damage counter, en stor metallmynt, en deckboks, en hurtigguide som gir deg tilgang til ulike spillstrategier og en kode for å laste opp kortstokken din på Pokemon Trading Card Online. 

Inneholder:

  • 60 Pokemon byttekort
  • 3 referansekort
  • 1 spillmatte
  • 1 damage counter
  • 1 stor metallmynt
  • 1 deckboks
  • 1 kode til Pokemon TCG online
  • Regelbok og hurtigguide

Detaljer:

  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
ModellPOK80909
EAN820650809095
MerkePokemon
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.