Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Pokemon TCG: Empoleon V Tin - boks i tinn med byttekort

-26%

Pokemon - gotta catch 'em all

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

26%
Kampanjepris 220,- Vår lavpris: 296,- Du sparer: 76,-
På lager
SKU
05212-87
   

Tiden er inne for hardtslående Battle styles med nye Pokemons som enten slår hardt eller fort. I denne tinnboksen får du hjelp av de hurtige is-teknikkene til Empoleon V fra Pokemon TCG V Strikers tin. Tinnboksen inneholder en supermektig Pokemon V, med alt du trenger for å nå toppen i din neste Pokemon kamp!

Innhold:

  • 4 Pokemon Booster packs med til sammen 40 pokemon byttekort
  • 1 Pokemon Empoleon V Promo-kort
  • 1 Kodekort til TCGO

Detaljer:

  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell80904/Empoleon
EAN820650809040
MerkePokemon
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.