Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Pokemon TCG: GO Snorlax Tin - boks i tinn med byttekort

-31%

Pokemon - gotta catch 'em all

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

31%
Kampanjepris 198,- 288,- Du sparer: 90,-
På lager
SKU
06227-207
   

Pokemon TCG: GO Snorlax Tinnboksen inneholder 4 boosterpakker med byttekort, 1 klistremerkeark, og glinsekort av Snorlax. I tillegg kommer boksen med et Promo glinsekort av Pikachu som kan hjelpe deg å finne et Item-kort fra kortstokken din, og den får selskap av det ekstra glinsekortet av Snorlax. Utvid samlingen din med denne fine Pokemon Go Tin boksen! Oppbevar Pokemonkortene i den fine tinnboksen når du ikke spiller.

Inneholder:

  • 1 promo glinsekort Pikachu
  • 1 glinsekort Snorlax
  • 4 boosterpakker
  • 1 klistremerkeark
  • Kodekort for Pokemon TCG Online

Detaljer:

  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
ModellPOK85077
EAN820650850776
MerkePokemon
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.