Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Pokemon TCG: Kleavor VSTAR Premium Collection - eske med byttekort og pin

Pokemon kort, samlepermer, figurer, bamser og lekesett.

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Pokemon - gotta catch 'em all

Vår lavpris: 496,-
Få igjen på lager
SKU
10217-42
   

Kleavor VSTAR hogger seg igjennom og styrter ut av villmarken og inn i kortstokken din med begge armene svingene! Med Pokemon TCG: Kleavor VSTAR Premium Collection esken vil du kunne gjøre mye skade på motstanderne dine i fremtidige kamper. Denne kraftfulle Pokemonen står alltid klar til kamp med armene sine, og kan gjøre mer skade for hver Pokemon i kastehaugen din. Motstanderne dine bør derfor trå forsiktig!

Still sterkere til kamp med denne Pokemon TCG: Kleavor VSTAR Premium Collection esken. Denne Premium Collection-esken er innholdsrik med blant annet 5 boosterpakker, promokort av Kreavor VSTAR og en samlepin.

Inneholder:

  • 5 boosterpakker
  • 1 glinsekort Kleavor V
  • 1 glinsekort Kleavor VSTAR
  • 1 stort glinsekort Kleavor VSTAR
  • 1 pin Kleavor
  • 1 markør
  • Kode til Pokemon TCG online

Detaljer:

  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
ModellPOK85043
EAN820650850431
MerkePokemon
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.