Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Pokemon TCG: Koraidon EX Tin - boks i tinn med byttekort

Pokemon kort, samlepermer, figurer, bamser og lekesett.

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Les mer om Pokemon byttekort her

Pokemon - gotta catch 'em all

Vår lavpris: 296,-
Få igjen på lager
SKU
02232-27
   

Reis over åsene, vannet og himmelen i Paldea-regionen med en legendarisk Pokemon ved din side! Velg intensiteten til Koraidon EX, som har nyttige evner, et sterkt angrep, og bygg deretter opp samlingen din med enda flere Pokemon- og Trainer-kort som finnes i boosterpakkene i Pokemon TCG: Koraidon EX tinnboksen. 

Tinnboksen inneholder boosterpakker md byttekort og foliekort som man kan dra stor nytte av når man bygger en samling av Pokemon-kort.

Inneholder:

  • 4 boosterpakker med til sammen 40 byttekort
  • Foliekort med Koraidon
  • Kodekort for Pokemon TCG: live

Detaljer:

  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
ModellPOK85288
EAN820650852886
MerkePokemon
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.