Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Pokemon TCG: Pikachu V Box - eske med byttekort

Pokemon - gotta catch 'em all

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Vår lavpris: 296,-
På lager
SKU
10217-21
   

Pokemon TCG: Pikachu V Box består av en eske med hele 4 boosterpakker, samt et glinsekort i stor størrelse og ett i vanlig størrelse. Pikachu er verdens mest kjente Pokémon, og nå kan du ha det gøy i lynets hastighet sammen med denne populære pokemonen. Med sin energiske utstråling, går Pikachu V ut i kamp med en utholdenhet som kan ta knekken på selv de mektigste pokemonene. Denne målbevisste Pokemon V er klar til å bli en del av teamet ditt i kortstokken din som et spillbart glinsekort. Du vil også finne flere morsomme og imponerende Pokemon i disse boosterpakkene.

Inneholder:

  • 1 promo glinsekort
  • 1 stort glinsekort
  • 4 boosterpakker
  • Kode til Pokemon TCG online

Detaljer: 

  • Alder: fra 6 år

Merk: 1 boosterpakke består av 10 tilfeldige kort.

Produktdetaljer
ModellPOK85117
EAN820650851179
MerkePokemon
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.