Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Pokemon TCG: Pokemon GO Pin Collection Bulbasaur - eske med byttekort

-26%

Pokemon - gotta catch 'em all

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

26%
Kampanjepris 168,- 228,- Du sparer: 60,-
På lager
SKU
10227-8
   

Gå tilbake til starten av det hele med din første partner, og feir din reise som Pokemon-trener med Bulbasaur! Med denne Pokemon TCG: Pokemon GO Pin Collection Bulbasaur-esken med byttekort kan du gjøre deg klar for helt nye eventyr med den kjente og populære Pokemon.

Kanto-regionens første Pokemonpartner kommer også som et spillbart promokort og du får i tillegg en skinnende pin! Pakk de opp sammen med boosterpakker fra Pokemon GO-utvidelsen slik at du kan oppdage enda flere Pokemon-venner!

Inneholder:

  • 3 boosterpakker
  • 1 glinsekort Bulbasaur
  • 1 pin Bulbasaur
  • Kodekort til Pokemon TCG Online

Detaljer:

  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
ModellPOK85081
EAN820650850813
MerkePokemon
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.