Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Pokemon TCG: Professor Juniper Premium Tournament Collection - eske med 7 boosterpakker

Pokemon kort, samlepermer, figurer, bamser og lekesett.

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Pokemon - gotta catch 'em all

Vår lavpris: 494,-
På lager
SKU
10217-32
   

Pokemon TCG: Professor Juniper Premium Tournament Collection esken inneholder alt du trenger for å komme i gang med Pokemonspillingen din.

Professor Juniper guider og hjelper nye Pokemon-trenere når de begir seg ut på trener-reisen sin. Hennes dype forståelse og grundige research kan hjelpe deg i Pokemon TCG med tanke på å finne kortene du trenger for å lykkes i spillet. I denne premium kolleksjonen vil du få et fullstendig spillsett med Professorens Research Supporter-kort med Professor Juniper, samt en beskyttende boks til kortstokken din. For ekstra beskyttelse følger det også med kortbeskyttere, og det medfølger selvfølgelig nødvendig spillutstyr som mynt, skadeterninger og flere boosterpakker med byttekort. Gjør deg klar til å lære Pokemon TCG en gang for alle!

Inneholder:

  • 7 boosterpakker
  • 1 full-art glinsekort Professor Juniper
  • 3 glinsekort Professor Juniper
  • 65 kortbeskyttere
  • Kortstokk-boks
  • 1 mynt
  • 2 mynt-markører
  • 6 skadeterninger
  • Kode til Pokemon TCG online

Detaljer:

  • Alder: fra 6 år

Merk: Hver boosterpakke inneholder 10 tilfeldige kort, med mulighet til å få et sjeldent glinsekort.

Produktdetaljer
ModellPOK80899
EAN820650808999
MerkePokemon
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.