Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Pokemon TCG: Leafeon V Star Box Special Collection - eske med byttekort

Pokemon - gotta catch 'em all

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Vår lavpris: 381,-
På lager
SKU
01227-1
   

Se en av Eevees evolusjoner i et fantastisk nytt lys når den blir til Leafeon VSTAR i denne Leafeon V esken med blant annet 1 promo glinsekort og 4 boosterpakker. Leafeon er en Pokemon som sprudler med frodig styrke og som er i stand til å forstyrre motstanderens beste planer med å bruke en VSTAR Power én gang per kamp!

I denne Special Collection esken er Leafeon klar til å bli en del av ditt TCG-lag, med både Leafeon V og Leafeon VSTAR glinsekort. Du får også en stor versjon av Leafeon VSTAR som du kan stille ut. Du finner i tillegg flere boosterpakker og en VSTAR markør du kan bruke i din neste Pokemonkamp. Finn Pokemonkortstokken din og bruk Gleaceon der du vil gjøre et kraftfult inntrykk, og frys over motstanderne dine!

Inneholder:

  • 1 promokort Leafeon V
  • 1 promokort Leafeon VSTAR glinsekort
  • 1 stort kort Leafeon VSTAR glinsekort
  • 1 markør
  • 4 boosterpakker
  • Kode til Pokémon TCG Online

Detaljer:

  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
ModellPOK80902
EAN820650809026
MerkePokemon
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.