Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Pokemon TCG: Sword and Shield 4.5 Pikachu V box - eske med byttekort

Pokemon - gotta catch 'em all

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Vår lavpris: 327,-
Medlemspris 267,-
Få igjen på lager
SKU
10206-81
   

Utvid din samling Pokemon-kort med denne Pokemon Sword and Shield Pikachu V boksen. Elektrifiser Pokemon-samlingen din med Pokemon Shining Fates Pikachu V. Du finner den berømte, lille Pokemon-karakteren som Pokemon V i både folie-promokort og et oversized kort. Her får du også 4 booster-pakker og kodekort til Pokemon Trading Card Game Online, slik at du kan spille mot venner og kjente både personlig og på nett. Hver Sword and Shield booster pack inneholder 10 byttekort og 1 energy-kort.

Inneholder:

  • 4 Booster pakker med tilsammen 40 byttekort
  • 1 Pikachu V Promokort
  • 1 oversized Pikachu V kort
  • 1 kodekort for Pokemon TCG Online

Detaljer:

  • Mål: ca. 55 x 8,5 x 16.5 cm
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
ModellPOK80869
EAN820650808692
MerkePokemon
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.