Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Pokemon TCG: Sword and Shield 10 Astral Radiance - Build and Battle Stadium

Pokemon - gotta catch 'em all

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Vår lavpris: 737,-
Medlemspris 587,-
På lager
SKU
10217-39
   

Med denne innholdsrike Pokemon TCG: SWSH10 Astral Radiance - Build and Battle Stadium esken får du alt du trenger av byttekort og spillutstyr til å starte Pokemonkort-spillingen din!

Sett sammen to kortstokker fra et kraftfult utvalg med spillkomponenter, og spill med en gang med denne fantastiske trener-esken. En Build and Battle Stadium spillboks inneholder et enormt sett med byttekort, og inkluderer 2 Build and Battle-bokser med boosterpakker, 40-korts kortstokker og unike glinsekort. I tillegg følger det med Energy-kort, skadeterninger, mynt og markører. Astral Radiance Build and Battle Stadium-esken inneholder med andre ord alt du trenger for at du skal kunne kjempe en heftig kamp. Samle alt i den smarte samleboksen når du ikke spiller.

Inneholder:

  • 2 Build and Battle bokser med 40-korts kortstokker
  • 12 boosterpakker
  • 2 promokort
  • 2 markører
  • 6 skadeterninger
  • 121 Energy-kort
  • 1 mynt
  • 1 samleboks

Detaljer:

  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
ModellPOK85040
EAN820650850400
MerkePokemon
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.