Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Pokemon TCG: Sword and Shield 10 Astral Radiance - Elite Trainer Box med byttekort

Pokemon - gotta catch 'em all

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Vår lavpris: 565,-
Utsolgt
SKU
10217-37

Pokemon TCG: Sword and Shield 10 Astral Radiance - Elite Trainer Box er en innholdsrik eske med blant annet 8 boosterpakker og 45 Energy-kort. I trenerboksen medfølger det også 65 kortbeskyttere for at du enkelt skal kunne ta vare på kortene dine, samt markører og terninger slik at du kan komme i gang med spillingen med en gang. Med denne Sword and Shield 10 Astral Radiance trener-esken er du godt rustet til kamp!

Reis tilbake til et land med myter og villmark når Origin Forme Dialga VSTAR og Origin Forme Palkia VSTAR former tid og rom. Decidueye, Typhlosion og Samurott ankommer som Hisuian Pokemon VSTAR, og blir med flere Pokemon og trenere fra den eldgamle regionen Hisui. I mellomtiden dukker Shiny Pokemon opp igjen som Radian Pokemon, med Radiant Greninja som leder an kampen i Pokemon TCG: SWSH10 - Astral Radiance-utvidelsen.

Pokemon TCG: Sword and Shield 10 - Astral Radiance utvidelsen består av over 180 kort totalt. Hver boosterpakke inneholder 10 kort og enten 1 basic Energy eller 1 VSTAR markør. For å spille må hver spiller ha 60 pokemonkort i kortstokken sin.

Inneholder:

 • 8 boosterpakker
 • 45 Energy-kort
 • 65 kortbeskyttere
 • 2 markører
 • 6 skadeterninger
 • 1 terning
 • 1 VSTAR markør
 • Regelbok og spilleguide
 • Samlereske med skilledeler
 • Kode til Pokemon TCG online

Detaljer:

 • Alder: fra 6 år

Merk: En booster inneholder 10 stk tilfeldige Pokemonkort.

Produktdetaljer
ModellPOK85039
EAN820650850394
MerkePokemon
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.