Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Pokemon TCG: Sword and Shield 8 Fusion Strike - boosterpack med byttekort

Pokemon - gotta catch 'em all

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Vår lavpris: 68,-
På lager
SKU
05217-90
   

Pokemon TCG: SWSH 8 Fusion Strike boosterpack med byttekort inneholder 10 tilfeldige kort med mulighet for å få et sjeldent «V-card»-glinsekort! Veien foran dere er fylt med endeløst potensiale ved introduksjonen av den nye Fusion Strike-stilen, hvor kreftene til Pokémon og trenere sammensveises én gang for alle. Med muligheten til å tilvende seg enhver situasjon står Genesect V, Hoopla V og Mew VMAX klare til å kjempe for deg. Single Strike og Rapid Strike Pokémon-ene Rillaboom VMAX, Cindarace VMAX og Inteleon VMAX dukker også opp i sine Gigantamax-utviklinger. Oppdag nye og kraftfulle strategier i Pokémon TCG: Sword & Shield 8 – Fusion Strike! 

Inneholder:

  • Pokemon TCG: SWSH8 Fusion Strike boosterpakke med totalt 10 byttekort
  • Kode til Pokémon TCG online

Detaljer:

  • Alder: fra 6 år

Merk: En booster inneholder 10 stk tilfeldige Pokémonkort, med mulighet for å få et sjeldent «V-card»-glinsekort

Produktdetaljer
ModellPOK80916
EAN820650809163
MerkePokemon
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.