Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Pokemon TCG: Sword and Shield 9 Brilliant Stars - Glaceon - 3 boosterpakker med byttekort og mynt

Pokemon - gotta catch 'em all

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Vår lavpris: 198,-
På lager
SKU
02227-51
   

Få med Glaceon på Pokémon-teamet ditt, og se motstanderne først bli betatt av det vakre snøfallet Pokemonen lager, for så å bli frosset før de vet ordet av det. Styrk Pokemonsamlingen din med Pokemon TCG: SWSH9 Brilliant Stars Glaceon-pakken med 3 boostere og en mynt. Du har i tillegg mulighet for å få et sjeldent V-glinsekort. Med denne Sword and Shield 9 Brilliant Stars 3-pakningen får du også med et promokort og en mynt.

Brilliant Stars-utvidelsen består av totalt 170 nye kort man kan samle på, hvor man kan være heldig å få et utvalg av eksempelvis 4 splitter nye Pokemon VSTAR, 20 kraftige Pokemon V og 3 enorme Pokemon VMAX. Man kan også finne 30 kort med spesielt utseende i undersettet Trainer Gallery, og over 20 trenerkort og et nytt spesialenergikort. Oppdag nye og kraftfulle strategier i Pokémon TCG: Sword & Shield 9 - Brilliant Stars!

Inneholder:

  • 3 SWSH9 Brilliant Stars Glaceon boosterpakker
  • 1 promokort
  • 1 mynt
  • Kode til Pokemon TCG online

Detaljer:

  • Alder: fra 6 år

Merk: Hver boosterpakke inneholder 10 tilfeldige kort, med mulighet til å få et sjeldent glinsekort.

Produktdetaljer
ModellPOK85001
EAN820650850011
MerkePokemon
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.