Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Pokemon Yamper bamse - 20 cm

Pokemon - gotta catch 'em all

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Vår lavpris: 215,-
Vær rask! Kun 1 igjen på lager
SKU
06216-129
   

Denne 20 cm høye, kjempemyke Pokémon Yamper kosebamsen som er perfekt å ha med seg overalt! Med realistiske detaljer passer den perfekt for alle Pokemon fans. Din favoritt-Pokémon venter på deg!

Denne elektriske Pokemon er poopulær som gjetehund i Galar-regionen. Når Yamper løper genereres elektrisitet fra halens base.

Inneholder:

  • 1 Pokemon bamse - Yamper

Detaljer:

  • Mål: ca 20 cm
  • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
ModellPKW2358
EAN191726399353
MerkePokemon
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.