Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Present Pets Minis Fluffy BFFs 3-pack - 3 søte kosedyr med utstyr - 7 cm

Hvilken interaktiv Present Pets valp finner du i din eske?

Din Present Pets har store skinnende øyne, en myk kropp som inviterer til en klem og fine detaljer på poter, ører, halsbånd og sløyfe. Hun er den søteste lekehundevalpen! Når hun kommer ut av gaveesken, synger valpen din en spesiell åpningssang! Opplev kjæledyrets personlighet når dere leker sammen – du vil elske den livlige karakteren hennes. For å finne ut av hvem som gjemmer seg i esken, fjerner du det ytterste laget og trekker i gavemerket. Kassen begynner deretter å riste, fordi valpen vil ut til deg. Gaveesken åpner seg og den kommende bestevenn viser seg.

Vår lavpris: 294,-
På lager
SKU
05217-68
   

Pakk opp en hyggelig liten trio med Present Pets Minis Fluffy BFFs kosedyr. I gaveesken finner du de søteste små plysjvalpene du har sett, og de kommer i en spennende innpakning som gjør det ekstra morsomt å pakke ut overraskelsene. Riv av det ytterste laget på emballasjen og bruk håndtaket for å fjerne kjæledyrbæreboksen på toppen. Når du da løfter tappen på den større esken kan du se hvordan den ene siden forvandler seg til luksushundehus for kosedyrene. Så morsomt!

Toppen på esken blir til et tak, og døren åpnes for å avsløre hvilket mykt kjæledyr som blir ditt første. Gjenta avsløring på den andre siden av esken for å hilse på det skjønne kjæledyr nummer to, og avslutt med bæreboksen for å ønske det tredje og siste overraskelsesdyret velkommen til sitt nye hjem.

Alle tre kosedyrene kommer med matchende klistremerkeark, samlerark, samt et adopsjonsbevis som viser at disse søte skapningene nå er under din omsorg. Fyll ut beviset med trioens bursdager og navngi dine nye bestevenner! Oppdag de morsomme personlighetene til hver enkelt skapning ved å studere symbolene på beviset. Hvilke 3 nye venner får du?

Inneholder:

  • 3 Present Pets Minis kosedyr
  • 1 deluxe hundehusboks
  • 1 kjæledyrbæreboks
  • 3 klistremerkeark
  • 1 adopsjonsbevis
  • 1 samlerark
  • 1 instruksjonsark

Detaljer:

  • Mål kjæledyr: ca. 7 cm
  • Alder: fra 5 år

Merk: Hvilke kjæledyr du får er en overraskelse - du vet ikke hvilke du får før du har åpnet dine

Produktdetaljer
Modell6061674
EAN778988397046
MerkePresent Pets
Present Pets valpetrio med hundehus of reiseboks Present Pets valpetrio med hundehus of reiseboks

3 valper

Oppdag 3 eksklusive Present Pets Minis!

Valper med adopsjonspapirer du kan fylle ut Valper med adopsjonspapirer du kan fylle ut

Hundehus

Boksen omgjøres til et hundehus og reiseboks.

Med klistremerker til å dekorere hundehuset til dine nye kjæledyr Med klistremerker til å dekorere hundehuset til dine nye kjæledyr

Dekorer

Fyll ut adopsjonspapirene og pynt hundehuset.

Present Pets Minis™ 3pk - 'Fluffy BFFs' Present Pets Minis™ 3pk - 'Fluffy BFFs'
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.