Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Purse Pets Print Perfect Koala - veske med 30+ lyder og reaksjoner - øyne som blunker

Purse Pets - Mer enn en veske, mer enn et kjæledyr

Purse Pets er den perfekte håndveske for moteriktige barn, som også vil bli din bestevenn. Med flotte mønstre og farger, og store skinnende øyne - denne vesken vil bringe stilen og antrekket ditt til live!

Med justerbar skulderstropp og interaktiv funksjon kommer Purse Pets til live med lyder og reaksjoner. Hver håndveske lager søte lyder, maler og sender slengkyss, spiller av moteshow-inspirert musikk og så mye mer! Oppdag ditt nye motetilbehør fra Purse Pets og gjør klar for "the runaway"

Vår lavpris: 294,-
På lager
SKU
06226-124
   

Oppdag Print Perfect Pets Bamboo Boo Koala med mønstret tekstil, store øyne som blunker og 30+ lyder og reaksjoner.

De moteriktige og fantastiske interaktive Purse Pets er pakket med personlighet. De responderer på berøring, blunker med øynene og har over 30 engasjerende lyder og reaksjoner. Bamboo Boo Koala kommer med myk blomsterprint og justerbar skulderstropp. Når du er i farten vil Koalaen blunke og lage morsomme lyder ettersom hun samhandler med deg. Hun simpelthen elsker klemmer! Hold henne inntil deg og du kan høre de søteste koselydene.

 • Interaktiv veske med blomsterprint
 • Med lyder og reaksjoner
 • Justerbar skulderstropp

Videre kan du sjekke ut den hemmelige knappen foran på vesken, for mer moro og interaksjoner. I magi-modus kan du nemlig spille spill og gjøre en posering. Usikker på hvor mye din Purse Pet liker antrekket ditt? Prøv stilmåleren med BFF Realness Mode. Spør Bamboo Boo Koala hva hun tenker, berør pannen og hun vil respondere. Jo høyrere applaus, jo mer elsker hun det. I Runaway Ready Remix vil Purse Pets spille kul moteshow-inspirert musikk mens du viser fram dine beste runway-looks. Lek DJ og miks rytmene ved å tromme på pannen - Purse Pets vil til og med ta opp lydene! Dans til musikken og vis deg fram i en perfekt positur når musikken stopper. Kameraene vil elske det, og det er så morsomt!

 • Magic Mode: Spille spill og posér
 • BFF Realness Mode: La Koala si hvor mye hun elsker antrekket ditt
 • Runway Ready Remix: Hør kul musikk og trom takten

Med Purse Pets møter vennskap mote, og de supersøte veskene kan du ta med hvor som helst! Kombiner med Purse Pets Print Perfect Owl (selges separat) for å høre dem utføre en hemmelig sang sammen, om timingen er riktig. 

Inneholder:

 • Purse Pets veske
 • Instruksjoner

Detaljer:

 • Mål: ca. 20 x 20 x 7 cm
 • Batteribehov: 3 x AAA (inkludert)
 • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell6064119
EAN778988380314
MerkePurse Pets
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.