Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Pysjheltene Rev N Rumblers-kjøretøy - Kattegutt

Pysjheltene - PJ Masks - figurer, kjøretøy og lekesett - kjent fra barne-TV

Pysjheltene (PJ Masks) handler om tre 6-åringer som er venner, naboer og klassekamerater om dagen, men om natten blir de til Kattegutt, Ugline og Gekko. De tar på seg pysjamasene sine, og blir omgjort til Pysj-heltene. Pysjheltene bekjemper kriminalitet om natten, og når morgen kommer er de tilbake som Oscar, Amanda og Jens, klare for en ny dag.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 197,-
På lager
SKU
01182-132
   

Om dagen er Connor, Amaya og Greg som alle andre barn, og går på skolen. Men når noe går galt i byen deres, blir disse spesielle barna fylt av nysgjerrighet og en følelse av rettferdighet og klare for deres neste oppdrag. Men de må vente til det blir natt slik at de kan bevege seg rundt og ikke bli oppdaget.

Istedet for å gå til sengs for å sove, blir disse barna superhelter når de får på seg pysjen. Rist på bilen, sett den på bakken og se når den svinger inn i natten for å redde dagen. Kommer i tre forskjellige variant, og du kan samle dem alle.

Inneholder:

  • Kattegutts bil

Detaljer:

  • Mål: 8 x 17 x 13 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell10-24720
EAN886144247217
MerkePysjheltene - PJ Masks
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.