Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Pysjheltene PJ Seeker - stort kjøretøy med rampe og avtagbart styrehus

Pysjheltene - PJ Masks - figurer, kjøretøy og lekesett - kjent fra barne-TV

Pysjheltene (PJ Masks) handler om tre 6-åringer som er venner, naboer og klassekamerater om dagen, men om natten blir de til Kattegutt, Ugline og Gekko. De tar på seg pysjamasene sine, og blir omgjort til Pysj-heltene. Pysjheltene bekjemper kriminalitet om natten, og når morgen kommer er de tilbake som Oscar, Amanda og Jens, klare for en ny dag.

Vår lavpris: 894,-
Utsolgt
SKU
06193-28

Med lys, lyd og serie-inspirert design, kan PJ Seeker få plass til 4 kjøretøy og opp til tre 7,5 cm Pysjheltene figurer. Se de lovløse i mørket med søkelyset og stop dem. Fang skurkene i det dinglende fangeburet og redd dagen sammen med Pysjheltene. Kjøretøyet har også en utleggbar rampe og en sidedør som kan legges ned.

Kattegutt og kattebilen hans følger også med, så kan du starte leken med en gang. Gjenopplev dine favoritt øyeblikk fra Pysjheltene og redd dagen med Kattegutt og vennene hans. Kattegutt måler 7,5 cm i høyden og får fint plass i PJ Seeker, det gjør bilen hans også.

Styrehuset på kjøretøyet kan enkelt tas av. Ser du en skurk i natten kan du bruke disk-skyteren til å fange skurken, Lys med lykten for å blende skurken, rull ut rampen for å kjøre ut kattebilen å ta opp jakten på den rømte skurken. Når skurken er fanget kan du plassere han i fangeburet.

Innhold:

PJ Seeker

Kattegutt

Kattebilen

Detaljer:

Batteribehov: 3 x AAA batterier (inkludert)

Mål: L72 x B18 x H33 cm

Alder: fra 3 år

Produktdetaljer
Modell10-95445
EAN886144954467
MerkePysjheltene - PJ Masks
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.