Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Rainbocorns Wild Heart Surprise - 10 lag med overraskelser

Rainbocorn en magisk overraskelse - klekk din mystiske Rainbocorn ut av egget

Rainbocorns er laget av glitter, paljetter og overraskelser! Fluffy, myke kosedyr med enhjørninghorn og sommerfulvinger med magi! Hver Rainbocorn kommer i hvert sitt unike egg og inneholder en skjult overraskelse. Åpne den og finn din Zuru Rainbocorns og en liten Booboocorns overraskelse. Finnes i flere versjoner, samle dem alle

Vår lavpris: 347,-
På lager
SKU
03205-106
   

Rainbocorns Wild Heart Surprise er full av helt VILLE overraskelser! Lekesettet inneholder 10 overraskelser og de avsløres etter hvert som du pakker ut denne myke kosebamsen.

Det er syv ulike bamser å samle på, inkludert den nye Tucancorn, Zebracorn og til og med en sjelden glitrende Slothcorn! Vend paljettene på hjertet for å avsløre hva bamsen din elsker! Oppdag enda flere overraskelser som negler (klistremerket) og regnbuebæsj fra din Rainbocorn! Lekesettet inneholder også en langhalet Boo-boocorn. Hvilken du får er en overraskelse, men vi kan avsløre at om du er heldig, kan du få sjeldne tvilling Boo-Boocorns! Hvilke du får, gjenstår å se.

Du kan til og med bruke Boo-Boocorn som en blyanttopper! De ville og veldig søte Rainbocornsa kan du samle på! Det er en overraskelse hvilken Rainbocorn du får i din pakke og det finnes 7 ulike å samle: Toucancorn, Zebracorn, Giraffecorn, Peacockcorn, Elephantcorn, Zebracorn og Tigercorn.

Lekesettet inkluderer også ville negle-klistremerker, tips, Rainbocorn bæsj og samlerguide. Ved å kombinere overraskelsesutpakking med kosete plysj og ville overraskelser, er disse Rainbocornene garantert din nye beste venn! Hvilken vill karakter vil du finne?

Innhold:

  • Egg
  • Rainbocorn
  • Boo-Boocorn
  • Negle-klistremerker
  • Rainbocorn Wild Poop
  • Hatching tips
  • Samleguide

Detaljer:

  • Mål: L23 x B20 x H28 cm
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell9215
EAN4894680011090
MerkeRainbocorns
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.