Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Rainbow High Fashion Doll - Bella Parker dukke med 2 antrekk - Pink dukke 30 cm

Rainbow High - de fargerike dukkene ved enden av regnbuen

Legenden sier at ved enden av regnbuen finner du en gryte med gull. Men sannheten er at du finner noe enda mer fantastisk. Bare noen få utvalgte, med øye for dristig mote, kan følge regnbuen til Rainbow High. Dette er den fargerike moteskolen der alle lærer å vise frem sin sanne farge og stil. 

Velkommen til Rainbow High, der alt er som regnbuen, fargerikt og glitrende. Møt Rainbow High dukkene - nå kan du samle regnbuen!

Vår lavpris: 397,-
På lager
SKU
01212-69
   

Legenden sier at du ved enden av regnbuen vil finne en gryte med gull - nå kan du finne noe enda bedre! Nå kan du samle regnbuen med de vakre motedukkene Rainbow High. Bella Parker er kledd i rosa fra topp til tå. Hun er elegant kledd i tweed, men hun kan bytte til en skreddersydd kjole, jakke eller et annet sett med sko. Når du pakker ut dukken din må du vaske håret hennes grundig for å fjerne alt av hårprodukter, så lar du håret tørke. Håret er nå klart til å børstes. Du må dekke til klærne hennes eller ta dem av for å unngå at de blir våte når du vasker håret. Du kan også bruke balsam på håret hennes som du skyller ut, men det er helt valgfritt. Når håret er tørt er det klart til å styles.

Inneholder:

  • Bella Parker dukke
  • Tweed-klær
  • Skreddersydd kjole og jakke
  • 2 par sko
  • Og mye mer

Detaljer:

  • Mål: dukken er ca 30 cm høy
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell570738
EAN035051570738
MerkeRainbow High
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.