Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Rainbow High Fashion Winter Break Doll - Sunny Madison dukke - 28 cm

Rainbow High - de fargerike dukkene ved enden av regnbuen

Legenden sier at ved enden av regnbuen finner du en gryte med gull. Men sannheten er at du finner noe enda mer fantastisk. Bare noen få utvalgte, med øye for dristig mote, kan følge regnbuen til Rainbow High. Dette er den fargerike moteskolen der alle lærer å vise frem sin sanne farge og stil. 

Velkommen til Rainbow High, der alt er som regnbuen, fargerikt og glitrende. Møt Rainbow High dukkene - nå kan du samle regnbuen!

Vår lavpris: 573,-
På lager
SKU
06218-107
   

Nå kan du samle regnbuen med de vakre motedukkene Rainbow High. Sunny Madison har fått en winter break makeover og har på seg en stilig gul bukse med en fargerik jakke over og moon boots. På hode har hun på seg en lue slik at hun ikke skal bli kald når hun er ute i vinterkulden. Dukken kommer med to komplette sett med klær som kan mixes og matche med hverandre. Det følger med et par skøyter og et par ski som dukken kan bruke når hun skal i skibakken med vennene sine. Skiene kan også forvandles til et dukkestativ. Dukken kommer med bevegelige ledd, der også armer og bein kan bøyes, slik at hun kan bevege seg når hun er i skibakken.

Når du pakker ut dukken din må du vaske håret hennes grundig for å fjerne alt av hårprodukter, så lar du håret tørke. Håret er nå klart til å børstes. Du må dekke til klærne hennes eller ta dem av for å unngå at de blir våte når du vasker håret. Du kan også bruke balsam på håret hennes som du skyller ut, men det er helt valgfritt. Når håret er tørt er det klart til å styles.

Inneholder:

  • Sunny Madison dukke 
  • Vintertøy
  • Bukse, genser, jakke
  • Skøyter
  • Ski

Detaljer: 

  • Mål: dukken er ca 28 cm høy
  • Alder: fra 6 år 
Produktdetaljer
Modell574774EUC
EAN35051574774
MerkeRainbow High
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.