Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Ravensburger Harry Potter 3D puslespill 216 brikker - Fnattbussen

Harry Potter - en verden av hekseri og trolldom

Når Harry Potter kommer i sitt ellevte år og finner ut at han faktisk er en trollmann, blir han raskt en del av den trolldomsfulle verden på Galtvorts skole for høyere skole for hekseri og trolldom. Han oppdager raskt at det finnes en mørkere side av trolldom og hekseri enn det noen hadde sett for seg. Harry Potter figurer, utkledning, byggesett, og ikoniske Harry Potter leker lar deg ta del i denne magiske verdenen som består av trolldom, hekseri, mørke krefter og vennskap - og der du aldri vet hva som venter deg (eller ikke venter) rundt neste hjørne i Hogwarts Castle.

Innta Harry Potters magiske verden, full av spennende lekesett, detaljerte figurer, magiske tryllestaver, eventyrlige byggesett og mye mer!

Vår lavpris: 328,-
På lager
SKU
10195-90
   

Dette 3D-puslespillet fra Ravensburger tar deg med inn i den fortryllende verdenen til Harry Potter. Brikkene er delvis myke og lar deg bygge en kopi av Fnattbussen fra Harry Potter filmene. Når resultatet er ferdig har du en buss som kan brukes som en oppbevaringsboks til for eksempel blyanter og tusjer.

Puslespillene fra Ravensburger har underholdt barn og voksne i mer enn 100 år og er den perfekte hjernetrimmen. Å legge puslespill hjelper til og fremmer både de kognitive ferdighetene og finmotorikken.

Inneholder:

  • Ravensburger Harry Potter 3D puslespill Fnattbussen

Detaljer:

  • Antall brikker: 150 
  • Mål ferdig puslet: L28 x B8 x H15 cm 
  • Motiv: Fnattbussen fra Harry Potter 
  • Alder: fra 10 år
Produktdetaljer
Modell111589
EAN4005556111589
MerkeHarry Potter
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.