Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Ravensburger 3D Puslespill 216 brikker - Harry Potter Fnattbussen

Ravensburger med de klassiske puslespillene og morsomme, lærerike spill til barn og voksne!

Ravensburger har de klassiske puslespillene av høy kvalitet med spennende motiver, og de morsomme, lærerike spillene til både barn og voksne. Puslespill utfordrer spilleren i logisk tenkning, og sette sammen det forhåndsdefinerte motivet på en riktig måte. Ravensburger velkjente logo, den blå trekanten, står for morsom lek, utdanning og samvær. Ravensburger er et av verdens ledende merker for puslespill, spill og aktivitetsleker. 

Vår lavpris: 328,-
På lager
SKU
10195-90
   

Dette 3D-puslespillet, fra Ravensburger, tar deg med inn i den fortryllende verdenen til Harry Potter. Fnattbussen er ute på sin faste rute og denne gangen har den stoppet i et morsomt tredimensjonalt puslespill med 150 brikker.

Brikkene er delvis bøyelige og når resultatet er ferdig har du en buss som ruller og som kan brukes som en oppbevaringsboks til for eksempel blyanter og tusjer.

Ravensburger lager kvalitetspuslespill, og de unike brikkene passer kun ett sted.

Inneholder:

  • Ravensburger Harry Potter 3D puslespill - Fnattbussen

Detaljer:

  • Motiv: Harry Potter 
  • Mål ferdig puslet: L28 x B8 x H15 cm 
  • Brikker: 150 
  • Vanskelighetsgrad: middels
Produktdetaljer
Modell111589
EAN4005556111589
MerkeRavensburger
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.