Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Ravensburger 3D puslespill 72 brikker - Disney Frozen 2

Ravensburger puslespill og spill

Ravensburger har de klassiske puslespillene av høy kvalitet med spennende motiver, og de morsomme, lærerike spillene til både barn og voksne. Puslespill utfordrer spilleren i logisk tenkning, og sette sammen det forhåndsdefinerte motivet på en riktig måte. Ravensburger velkjente logo, den blå trekanten, står for morsom lek, utdanning og samvær. Ravensburger er et av verdens ledende merker for puslespill, spill og aktivitetsleker. 

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 194,-
På lager
SKU
03202-184
   

Dette 3D puslespillet har et motiv som viser Elsa, Anna, Olaf, Svein og Kristoffer fra Disney Frozen 2, og bli med når de gjør seg klar for et magisk eventyr. Kos deg mens du setter sammen dette 3D-puslespillet i plast som består av 72 brikker. Det følger også med et stativ som du kan bruke når du skal stille ut det ferdige puslespillet.

Puslespillet måler 13 cm i diameter når det er ferdig puslet. Ravensburgers puslespill har vært elsket av barn og voksne i mer enn 100 år. Å pusle er underholdende, og det kan gjøres alene eller sammen med familie og venner.

Detaljer:

  • Antall brikker: 72
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell10311142
EAN4005556111428
MerkeRavensburger
Alder6, 7, 8, 9, 10
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.