Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Ravensburger Disney Frozen memo-spill - finn to og to like

Disney Frozen - Arendelles vintereventyr med Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein

Disney Frozen har vært en av Disneys største suksesser gjennom tidene. I kongeriket Arendelle møter du Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein, og de tar deg med på fantastiske og spennende eventyr blant magiske krefter, is og snø. Med Disney Frost dukker, figurer, lekesett, utkledning, skolesaker og kreative sett kan du drømme deg tilbake til fantastiske scener og øyeblikk fra filmen. Frost 2-filmen følger opp den enorme suksessen!

Vår lavpris: 128,-
På lager
SKU
01202-41
   

Dette memo-spillet har motiver som barna kjenner fra Disney Frozen 2, og er et klassisk Memospill hvor målet er å finne to og to like!

Memo er et morsomt huskespill der det gjelder å samle billedpar, dvs. to og to bilder som er helt like. Vinneren er den som har samlet flest par når spillet er slutt. Her får barnet trent opp konsentrasjonsferdighetene sine, mens de leter etter og memorerer sine favorittmotiv.

Inneholder:

  • 72 Memo-kort
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Antall spillere: 1+
  • Mål eske: 19 x 19 x 5 cm
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell243150
EAN4005556243150
MerkeDisney Frozen
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.