Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Ravensburger puslespill 2x24 brikker - Disney Frozen 2

Ravensburger med de klassiske puslespillene og morsomme, lærerike spill til barn og voksne!

Ravensburger har de klassiske puslespillene av høy kvalitet med spennende motiver, og de morsomme, lærerike spillene til både barn og voksne. Puslespill utfordrer spilleren i logisk tenkning, og sette sammen det forhåndsdefinerte motivet på en riktig måte. Ravensburger velkjente logo, den blå trekanten, står for morsom lek, utdanning og samvær. Ravensburger er et av verdens ledende merker for puslespill, spill og aktivitetsleker. 

Vår lavpris: 132,-
På lager
SKU
10195-181
   

Disse puslespillene fra Ravensburger har to forskjellige motiv fra Disney Frozen 2. Det ene er av Anna, Elsa og Olaf, mens det andre har motiv av Kristoff, Olaf og Sven. Puslespillet passer perfekt for alle Disney Frozen fans. Hvert puslespill består av 24 brikker i den kjente Ravensburger kvaliteten.

Ravensburgers puslespill har vært elsket av barn og voksne i mer enn 100 år. Å pusle er underholdende, og det kan gjøres alene eller sammen med familie og venner.

Inneholder:

  • 2 Ravensburger puslespill - Disney Frozen 2

Detaljer:

  • Mål ferdig puslet: 26 x 18 cm (LxH)
  • Antall brikker: 2 x 24
  • Motiv: Disney Frozen 2
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell050109
EAN4005556050109
MerkeRavensburger
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.