Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Ravensburger Disney Frozen puslespill 2x24 brikker - Elsa, Anna og Olaf - Kristoffer, Svein og Olaf

Disney Frozen - Arendelles vintereventyr med Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein

Disney Frozen har vært en av Disneys største suksesser gjennom tidene. I kongeriket Arendelle møter du Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein, og de tar deg med på fantastiske og spennende eventyr blant magiske krefter, is og snø. Med Disney Frost dukker, figurer, lekesett, utkledning, skolesaker og kreative sett kan du drømme deg tilbake til fantastiske scener og øyeblikk fra filmen. Frost 2-filmen følger opp den enorme suksessen!

Vår lavpris: 118,-
På lager
SKU
10195-181
   

Disse puslespillene fra Ravensburger har to forskjellige motiv fra Disney Frozen 2. Det ene er av Anna, Elsa og Olaf, mens det andre har motiv av Kristoffer, Olaf og Svein. Puslespillet passer perfekt for alle Disney Frozen fans. Hvert puslespill består av 24 brikker i den kjente Ravensburger kvaliteten.

Ravensburgers puslespill har vært elsket av barn og voksne i mer enn 100 år. Å pusle er underholdende, og det kan gjøres alene eller sammen med familie og venner.

Inneholder:

  • 2 Ravensburger puslespill - Disney Frozen 2

Detaljer:

  • Mål ferdig puslet: 26 x 18 cm (LxH)
  • Antall brikker: 2 x 24
  • Motiv: Disney Frozen 2
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell050109
EAN4005556050109
MerkeDisney Frozen
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.