Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Ravensburger Brannmann Sam knottepuslespill 5 brikker - puslespill i tre

Brannmann Sam leker - alle barns brannhelt

Gjennom den animerte serien Brannmann Sam blir du kjente med innbyggerne i den lille byen Pontypandy, og brannmann Sam og vennene hans. Bli med Brannmann Sam på oppdrag, slukk brannen og spill ut scener fra som du kjenner fra barneTV-serien. Blant lekene fra Brannmann Sam finner du kjøretøy, figurer, figursett, utkledning, helikopter, brannstasjon og mye mer. Brannmann Sam er alle barns brannhelt, og gjennom serien på barne-TV lærer barna om farene ved brann, situasjoner der brann kan oppstå, og hvordan innbyggerne og brannmennene i Pontypandy løser disse.

Vår lavpris: 118,-
Få igjen på lager
SKU
01202-34
   

Dette knottepuslespillet i tre har 5 brikker med 4 av karakterene du kjenner fra Brannmann Sam, samt et brannslukningsaparat. Puslespillet består av 9 brikker i den kjente Ravensburger kvaliteten. Ravensburgers puslespill har vært elsket av barn og voksne i mer enn 100 år. Å pusle er underholdende, og det kan gjøres alene eller sammen med familie og venner.

Inneholder:

  • Ravensburger Brannmann Sam knottepuslespill

Detaljer:

  • Antall brikker: 5
  • Alder: fra 18 mnd
Produktdetaljer
Modell032372
EAN4005556032372
MerkeBrannmann Sam
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.