Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Ravensburger Labyrinth Harry Potter - brettspill

Ravensburger puslespill og spill

Ravensburger har de klassiske puslespillene av høy kvalitet med spennende motiver, og de morsomme, lærerike spillene til både barn og voksne. Puslespill utfordrer spilleren i logisk tenkning, og sette sammen det forhåndsdefinerte motivet på en riktig måte. Ravensburger velkjente logo, den blå trekanten, står for morsom lek, utdanning og samvær. Ravensburger er et av verdens ledende merker for puslespill, spill og aktivitetsleker. 

Vår lavpris: 297,-
På lager
SKU
10195-111
   

Labyrinth Harry Potter er et morsomt brettspill for hele familien. Spillet er som det originale labyrint spillet, det er om å gjøre å bane seg vei gjennom brettet ved å plassere ulike brikker slik at labyrinten åpner seg.

I denne utgaven av labyrintspillet er det Harry Potter karakterer og kort. Du må finne karakteren som vises på kortet øverst i bunken din, men pass på så du ikke åpner labyrinten for dine motspillere. Et kjempe morsomt spill.

Detaljer:

  • Antall spillere: 2-4 stk
  • Spilletid: 20-30 minutter
  • Alder: fra 7 år
Produktdetaljer
Modell10826274
EAN4005556262748
MerkeRavensburger
Alder7, 8, 9, 10, 11, 12, 13+

Kjente merkevarer til vanvittig lave priser!

Kjente merkevarer til vanvittig lave priser!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.