Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Ravensburger Camping Adventures memo-spill - finn to og to like

Ravensburger med de klassiske puslespillene og morsomme, lærerike spill til barn og voksne!

Ravensburger har de klassiske puslespillene av høy kvalitet med spennende motiver, og de morsomme, lærerike spillene til både barn og voksne. Puslespill utfordrer spilleren i logisk tenkning, og sette sammen det forhåndsdefinerte motivet på en riktig måte. Ravensburger velkjente logo, den blå trekanten, står for morsom lek, utdanning og samvær. Ravensburger er et av verdens ledende merker for puslespill, spill og aktivitetsleker. 

Vår lavpris: 142,-
Få igjen på lager
SKU
04206-162
   

Det klassiske memo-spilllet med Camping Adventure-bilder fra Ravensburger byr på mye moro for barn fra 4-årsalderen. Motivene på kortene kan barna kjenne igjen fra en typisk campingtur. Spre brikkene ut over bordet, og snu to og to av gangen. Dersom bildene matcher er paret ditt. Den spilleren som har flest par vinner! Et morsomt huskespill for hele familien!

Inneholder:

  • Ravensburger Memo-spill

Detaljer:

  • Antall spillere: 2-6
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell206131
EAN4005556206131
MerkeRavensburger
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.