Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Ravensburger Peppa Gris memo-spill - finn to og to like

Peppa Gris lekene til alle Peppa fans

Møt Peppa Gris og hennes venner. Peppa bor sammen med mamma Gris, pappa Gris, og lillebror Georg. Peppa Gris er en animert TV-serie for barn, der hun drar på eventyr med sine venner, og lærer barn om vennskap, samarbeid og følelser. Tv-serien tar utgangspunkt i aktiviteter som barna kjenner fra hverdagen med lekegrupper, svømming, besøk hos besteforeldre, lekeplassen eller sykkelturer. Gjenskap scener og historier fra TV-serien om Peppa Gris med figurer, lekesett, kjøretøy, figursett og plysjbamser.

Vår lavpris: 128,-
På lager
SKU
01202-36
   

Dette memo-spillet har motiver og karakterer som barna kjenner fra barne-TV serien om Peppa Gris, og er et klassisk Memospill hvor målet er å finne to og to like!

Memo er et morsomt huskespill der det gjelder å samle billedpar, dvs. to og to bilder som er helt like. Vinneren er den som har samlet flest par når spillet er slutt. Her får barnet trent opp konsentrasjonsferdighetene sine, mens de leter etter og memorerer sine favorittmotiv.

Inneholder:

  • 72 Memo-kort

Detaljer:

  • Antall spillere: 1+
  • Mål eske: 19 x 19 x 5 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell214150
EAN4005556214150
MerkePeppa Gris
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.