Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Ravensburger Harry Potter puslespill 1000 brikker - Harry Potter og ildbegeret

-30%

Harry Potter leker, figurer, byggesett, utkledning og tilbehør

Når Harry Potter kommer i sitt ellevte år og finner ut at han faktisk er en trollmann, blir han raskt en del av den trolldomsfulle verden på Galtvorts skole for høyere skole for hekseri og trolldom. Han oppdager raskt at det finnes en mørkere side av trolldom og hekseri enn det noen hadde sett for seg. Harry Potter figurer, utkledning, byggesett, og ikoniske Harry Potter leker lar barna ta del i denne magiske verdenen som består av trolldom, hekseri, mørke krefter og vennskap - og der man aldri vet hva som venter en (eller ikke venter) rundt neste hjørne i Hogwarts Castle.

La barna innta Harry Potters magiske verden, full av spennende lekesett, detaljerte figurer, magiske tryllestaver, kostymer, eventyrlige byggesett og mye mer!

Kampanjepris 137,90 Vår lavpris: 197,-
30%
Du sparer: 59,10
Få igjen på lager
SKU
04206-136
   

Dette puslespillet har motiv fra det magiske universet til Harry Potter. Motivet er tatt fra den fjerde filmen Harry Potter og ildbegeret, og viser Harry Potter som flyr på en sopelime med en ildsprutende drage bak seg. Under bildet står det "Which leaves... The Hungarian Horntail".

Puslespillet består av 1000 brikker i den kjente Ravensburger kvaliteten. Ravensburgers puslespill har vært elsket av barn og voksne i mer enn 100 år. Å pusle er underholdende, og det kan gjøres alene eller sammen med familie og venner.

Innhold:

  • 1 Ravensburger puslespill

Detaljer:

  • Mål eske: 27 x 37 x 6 cm
  • Mål ferdig puslespill: 50 x 70 cm
  • Antall brikker: 1000
Produktdetaljer
Modell165186
EAN4005556165186
MerkeHarry Potter
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.