Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Ravensburger puslespill 1500 brikker - Wordsmith's Bookshop

Ravensburger med de klassiske puslespillene og morsomme, lærerike spill til barn og voksne!

Ravensburger har de klassiske puslespillene av høy kvalitet med spennende motiver, og de morsomme, lærerike spillene til både barn og voksne. Puslespill utfordrer spilleren i logisk tenkning, og sette sammen det forhåndsdefinerte motivet på en riktig måte. Ravensburger velkjente logo, den blå trekanten, står for morsom lek, utdanning og samvær. Ravensburger er et av verdens ledende merker for puslespill, spill og aktivitetsleker. 

Vår lavpris: 218,-
På lager
SKU
04218-53
   

Dørene til Wordsmith's Bookshop er åpen, frister det kanskje å gå inn? Er du glad i bøker, forfattere og alt litterært, så vil du garantert finne noe på veien mens du pusler. Koble av fra hverdagens stressfaktorer og oppdag en verden av bøker med puslespillet fra Ravensburger.

Puslespillet består av 1500 brikker i den kjente Ravensburger kvaliteten. Ravensburgers puslespill har vært elsket av barn og voksne i mer enn 100 år. Å pusle er underholdende, og det kan gjøres alene eller sammen med familie og venner.

Inneholder:

  • 1 Ravensburger puslespill

Detaljer:

  • Antall brikker: 1500
Produktdetaljer
Modell168217
EAN4005556168217
MerkeRavensburger
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.