Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Ravensburger puslespill 2x12 brikker - Safaridyr

-35%

Ravensburger med de klassiske puslespillene og morsomme, lærerike spill til barn og voksne!

Ravensburger har de klassiske puslespillene av høy kvalitet med spennende motiver, og de morsomme, lærerike spillene til både barn og voksne. Puslespill utfordrer spilleren i logisk tenkning, og sette sammen det forhåndsdefinerte motivet på en riktig måte. Ravensburger velkjente logo, den blå trekanten, står for morsom lek, utdanning og samvær. Ravensburger er et av verdens ledende merker for puslespill, spill og aktivitetsleker. 

35%
Kampanjepris 72,80 112,- Du sparer: 39,-
Få igjen på lager
SKU
04206-148
   

Dette puslespillet består av 2 puslespill med bilder av safaridyr. Det ene puslespillet har motiv av afrikanske dyr og det andre av arktiske dyr. Puslespillet består av 2 puslespill à 12 brikker i den kjente Ravensburger kvaliteten. Ravensburgers puslespill har vært elsket av barn og voksne i mer enn 100 år. Å pusle er underholdende, og det kan gjøres alene eller sammen med familie og venner.

Innhold:

  • 1 Ravensburger puslespill

Detaljer:

  • Antall brikker: 2 x 12
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell050956
EAN4005556050956
MerkeRavensburger
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.