Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Ravensburger puslespill 2x24 brikker - Parkliv

Ravensburger puslespill og spill

Ravensburger har de klassiske puslespillene av høy kvalitet med spennende motiver, og de morsomme, lærerike spillene til både barn og voksne. Puslespill utfordrer spilleren i logisk tenkning, og sette sammen det forhåndsdefinerte motivet på en riktig måte. Ravensburger velkjente logo, den blå trekanten, står for morsom lek, utdanning og samvær. Ravensburger er et av verdens ledende merker for puslespill, spill og aktivitetsleker. 

Vår lavpris: 147,-
På lager
SKU
04206-152
   

Dette puslespillet består av 2 puslespill med motiv av en innsjø i parken, en fra sommeren og en fra vinteren. Puslespillet består av 2 puslespill à 24 brikker i den kjente Ravensburger kvaliteten. Ravensburgers puslespill har vært elsket av barn og voksne i mer enn 100 år. Å pusle er underholdende, og det kan gjøres alene eller sammen med familie og venner.

  • Ravensburger puslespill 2 x 24 brikker
  • Parkliv: Vinter og sommer
  • Puslespill for barn fra 4 år og oppover

Innhold:

  • 1 Ravensburger puslespill

Detaljer:

  • Antall brikker: 2 x 24
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell10105057
EAN4005556050574
MerkeRavensburger
Alder2, 3, 4

Kjente merkevarer til vanvittig lave priser!

Kjente merkevarer til vanvittig lave priser!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.