Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Ravensburger puslespill 300 brikker - 9 morsomme hunder

Ravensburger med de klassiske puslespillene og morsomme, lærerike spill til barn og voksne!

Ravensburger har de klassiske puslespillene av høy kvalitet med spennende motiver, og de morsomme, lærerike spillene til både barn og voksne. Puslespill utfordrer spilleren i logisk tenkning, og sette sammen det forhåndsdefinerte motivet på en riktig måte. Ravensburger velkjente logo, den blå trekanten, står for morsom lek, utdanning og samvær. Ravensburger er et av verdens ledende merker for puslespill, spill og aktivitetsleker. 

Vår lavpris: 138,-
På lager
SKU
01202-7
   

Dette puslespillet har et motiv som viser 9 morsomme hunder i en selfie. Her finner du Yorkshire Terrier, Pug, West Highland terrier, sort Labrador, Golden retriever, Bull Terrier, King Charles Spaniel, Dachs og Chihuahua. Puslespillet består av 300 brikker i den kjente Ravensburger kvaliteten. Ravensburgers puslespill har vært elsket av barn og voksne i mer enn 100 år. Å pusle er underholdende, og det kan gjøres alene eller sammen med familie og venner.

Detaljer:

  • Alder: fra 9 år
  • Antall brikker: 300
Produktdetaljer
Modell132287
EAN4005556132287
MerkeRavensburger
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.