Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Ravensburger Disney Frozen 2 puslespill - 35 brikker

Ravensburger med de klassiske puslespillene og morsomme, lærerike spill til barn og voksne!

Ravensburger har de klassiske puslespillene av høy kvalitet med spennende motiver, og de morsomme, lærerike spillene til både barn og voksne. Puslespill utfordrer spilleren i logisk tenkning, og sette sammen det forhåndsdefinerte motivet på en riktig måte. Ravensburger velkjente logo, den blå trekanten, står for morsom lek, utdanning og samvær. Ravensburger er et av verdens ledende merker for puslespill, spill og aktivitetsleker. 

Vår lavpris: 88,-
På lager
SKU
04218-102
   

Dette morsomme puslespiller fra Ravensburger har 35 brikker og er et bilde av hovedkarakterene fra Disney Frozen 2. Puslespillet er ypperlig for alle Disney Frozen fans og er enkelt å pusle for barn. Alle puslebrikkene er unike og passer kun ett sted.

Puslespillet består av 35 brikker i den kjente Ravensburger kvaliteten. Ravensburgers puslespill har vært elsket av barn og voksne i mer enn 100 år. Å pusle er underholdende, og det kan gjøres alene eller sammen med familie og venner.

Inneholder:

  • 1 Ravensburger puslespill

Detaljer:

  • Puslespill for barn
  • Antall brikker: 35
  • Motiv: Disney Frozen 2
  • Mål ferdig: 32,5 x 24,5 cm
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell050741
EAN4005556050741
MerkeRavensburger
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.