Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Ravensburger Disney Frozen puslespill 35 brikker - Anna, Elsa og Olaf

Disney Frozen - Arendelles vintereventyr med Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein

Disney Frozen har vært en av Disneys største suksesser gjennom tidene. I kongeriket Arendelle møter du Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein, og de tar deg med på fantastiske og spennende eventyr blant magiske krefter, is og snø. Med Disney Frost dukker, figurer, lekesett, utkledning, skolesaker og kreative sett kan du drømme deg tilbake til fantastiske scener og øyeblikk fra filmen. Frost 2-filmen følger opp den enorme suksessen!

Vår lavpris: 88,-
På lager
SKU
04218-102
   

Dette morsomme puslespillet fra Ravensburger har 35 brikker og er et bilde av hovedkarakterene fra Disney Frozen 2. Puslespillet er ypperlig for alle Disney Frozen fans og er enkelt å pusle for barn. Alle puslebrikkene er unike og passer kun ett sted.

Puslespillet består av 35 brikker i den kjente Ravensburger kvaliteten. Ravensburgers puslespill har vært elsket av barn og voksne i mer enn 100 år. Å pusle er underholdende, og det kan gjøres alene eller sammen med familie og venner.

Inneholder:

  • 1 Ravensburger puslespill

Detaljer:

  • Puslespill for barn
  • Antall brikker: 35
  • Motiv: Disney Frozen 2
  • Mål ferdig: 32,5 x 24,5 cm
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell050741
EAN4005556050741
MerkeDisney Frozen
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.