Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Ravensburger puslespill 3x49 brikker - Paw Patrol Movie

Ravensburger med de klassiske puslespillene og morsomme, lærerike spill til barn og voksne!

Ravensburger har de klassiske puslespillene av høy kvalitet med spennende motiver, og de morsomme, lærerike spillene til både barn og voksne. Puslespill utfordrer spilleren i logisk tenkning, og sette sammen det forhåndsdefinerte motivet på en riktig måte. Ravensburger velkjente logo, den blå trekanten, står for morsom lek, utdanning og samvær. Ravensburger er et av verdens ledende merker for puslespill, spill og aktivitetsleker. 

Vår lavpris: 118,-
På lager
SKU
04218-84
   

Dette morsomme puslespillet inneholder 3 puslespill med 49 brikker av Paw Patrol serien. De tre forskejllige puslespillene er av hundesuperheltene Skye, Marshall og Chase. Puslespillet består av 49 brikker i den kjente Ravensburger kvaliteten. Ravensburgers puslespill har vært elsket av barn og voksne i mer enn 100 år. Å pusle er underholdende, og det kan gjøres alene eller sammen med familie og venner. Alle puslebrikkene er unike og passer kun ett sted. Puslespillet passer perfekt for alle Paw Patrol fans.

Inneholder:

  • 3 Ravensburger puslespill 3x49
  • 1 puslespill med motiv av Skye
  • 1 puslespill med motiv av Marshall 
  • 1 puslespill med motiv av Chase 

Detaljer:

  • Antall brikker: 3 x 49
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell052189
EAN4005556052189
MerkeRavensburger
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.