Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Ravensburger puslespill 3x49 brikker - Seasons of John Deere

Ravensburger med de klassiske puslespillene og morsomme, lærerike spill til barn og voksne!

Ravensburger har de klassiske puslespillene av høy kvalitet med spennende motiver, og de morsomme, lærerike spillene til både barn og voksne. Puslespill utfordrer spilleren i logisk tenkning, og sette sammen det forhåndsdefinerte motivet på en riktig måte. Ravensburger velkjente logo, den blå trekanten, står for morsom lek, utdanning og samvær. Ravensburger er et av verdens ledende merker for puslespill, spill og aktivitetsleker. 

Vår lavpris: 118,-
På lager
SKU
04218-91
   

Dette puslespillet inneholder 3 puslespill med 49 brikker av traktoren fra John Deere. Puslespillet består av 49 brikker i den kjente Ravensburger kvaliteten. Ravensburgers puslespill har vært elsket av barn og voksne i mer enn 100 år. Å pusle er underholdende, og det kan gjøres alene eller sammen med familie og venner. Alle puslebrikkene er unike og passer kun ett sted.

Inneholder:

  • Puslespill 1: bilde av traktor som arbeider på jordet 
  • Puselspill 2: bilde av traktor som vanner jordet
  • Puslespill 3: bilde av traktor som pløyer

Detaljer:

  • Antall brikker: 3 x 49
  • Motiv: John Deere
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell051731
EAN4005556051731
MerkeRavensburger
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.