Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Ravensburger Puslespill 500 brikker - Harry Potter

Ravensburger puslespill og spill

Ravensburger har de klassiske puslespillene av høy kvalitet med spennende motiver, og de morsomme, lærerike spillene til både barn og voksne. Puslespill utfordrer spilleren i logisk tenkning, og sette sammen det forhåndsdefinerte motivet på en riktig måte. Ravensburger velkjente logo, den blå trekanten, står for morsom lek, utdanning og samvær. Ravensburger er et av verdens ledende merker for puslespill, spill og aktivitetsleker. 

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 147,-
På lager
SKU
03193-44
   

Dette puslespillet har et motiv med alle de kjente karakterene fra Harry Potter universet. Puslespillet består av 500 brikker som er i den utmerkede Ravensburger kvaliteten.

Ravensburger lager kvalitetspuslespill, og de unike brikkene passer kun ett sted. Å pusle er underholdende for både store og små, og det er ekstra deilig å gjøre det på en regntung dag.

  • Antall brikker: 500
Produktdetaljer
Modell10214821
EAN4005556148219
MerkeRavensburger
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.