Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Ravensburger LOL Surprise XXL puslespill 100 brikker - dukker med glitter

L.O.L. Surprise dukker og lekesett

L.O.L. Surprise tar deg med til en verden der babyer styrer alt. L.O.L. Surprise er nydelige små dukker med masse overraskelser. Møt dine favoritt-karakterer fra LOL Surprise, deres kjæledyr, little sisters, store dukker, kjøretøy og dukkehus, og skap en helt ny verden for dine LOL dukker. Oppdag flere lag med overraskelser, dukker og tilbehør - LOL Surprise gir deg den ultimate unboxing-opplevelsen - du vet aldri hva som venter deg før du åpner!

Vår lavpris: 135,-
Få igjen på lager
SKU
04206-105
   

Dette puslespillet i XXL-format fra Ravensburger har et glitrende motiv av dukkene fra LOL Surprise. Puslespillet består av 100 glitrende brikker og passer til barn fra 6 år. Ha det kjekt med familievennlig pusling i kjent Ravensburger kvalitet.

Ravensburgers puslespill har vært elsket av barn og voksne i mer enn 100 år. Puslespill er en morsom måte å lære gjenkjenning, logisk tenkning, tålmodighet og øye-hånd koordinasjon, samtidig som riktig puslespill og vanskelighetsgrad kan styrke selvbilde og kortidshukommelse. Å pusle er underholdende, og det kan gjøres alene eller sammen med familie og venner.

Inneholder:

 • Ravensburger LOL Surprise XXL puslespill 100 brikker - dukker med glitter

Detaljer:

 • Antall brikker: 100
 • Alder: fra 6 år
  Produktdetaljer
  Modell128815
  EAN4005556128815
  MerkeLOL Surprise
  Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.