Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Ravensburger XXL puslespill 150 brikker - elefanter i jungelen

-35%

Ravensburger med de klassiske puslespillene og morsomme, lærerike spill til barn og voksne!

Ravensburger har de klassiske puslespillene av høy kvalitet med spennende motiver, og de morsomme, lærerike spillene til både barn og voksne. Puslespill utfordrer spilleren i logisk tenkning, og sette sammen det forhåndsdefinerte motivet på en riktig måte. Ravensburger velkjente logo, den blå trekanten, står for morsom lek, utdanning og samvær. Ravensburger er et av verdens ledende merker for puslespill, spill og aktivitetsleker. 

35%
Kampanjepris 89,70 138,- Du sparer: 48,-
Vær rask! Kun 1 igjen på lager
SKU
04206-112
   

Dette puslespillet i XXL-format fra Ravensburger har et fargerikt motiv fra jungelen, med to elefanter sentrert omringet av fugler i vakre farger. Puslespillet har 150 brikker og passer til barn fra 7 år og oppover. Ha det kjekt med familievennlig pusling i kjent Ravensburger kvalitet.

Ravensburgers puslespill har vært elsket av barn og voksne i mer enn 100 år. Puslespill er en morsom måte å lære gjenkjenning, logisk tenkning, tålmodighet og hånd-øye koordinasjon, samtidig som riktig puslespill og vanskelighetsgrad kan styrke selvbilde og kortidshukommelse. Å pusle er underholdende, og det kan gjøres alene eller sammen med familie og venner.

Inneholder:

  • Ravensburger XXL puslespill 150 brikker - Elefanter i jungelen

Detaljer:

  • Mål ferdig: 49 x 36 cm
  • Antall brikker: 150
  • Alder: fra 7 år
Produktdetaljer
Modell129010
EAN4005556129010
MerkeRavensburger
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.