Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Ravensburger XXL Harry Potter puslespill 300 brikker - Harry Potter and the Deathly Hallows 2

-29%

Harry Potter - en verden av hekseri og trolldom

Når Harry Potter kommer i sitt ellevte år og finner ut at han faktisk er en trollmann, blir han raskt en del av den trolldomsfulle verden på Galtvorts skole for høyere skole for hekseri og trolldom. Han oppdager raskt at det finnes en mørkere side av trolldom og hekseri enn det noen hadde sett for seg. Harry Potter figurer, utkledning, byggesett, og ikoniske Harry Potter leker lar deg ta del i denne magiske verdenen som består av trolldom, hekseri, mørke krefter og vennskap - og der du aldri vet hva som venter deg (eller ikke venter) rundt neste hjørne i Hogwarts Castle.

29%
Kampanjepris 98,- Vår lavpris: 138,- Du sparer: 40,-
På lager
SKU
01202-3
   

Dette XXL-puslespillet fra Ravensburger har et motiv fra Harry Potter og Deathly Hollows 2. Man kan blant annet se krakterene Harry Potter, Hermine og Ronny. Ha det kjekt med familievennlig pusling i kjent Ravensburger kvalitet.

Ravensburgers puslespill har vært elsket av barn og voksne i mer enn 100 år. Puslespill er en morsom måte å lære gjenkjenning, logisk tenkning, tålmodighet og hånd-øye koordinasjon, samtidig som riktig puslespill og vanskelighetsgrad kan styrke selvbilde og kortidshukommelse. Å pusle er underholdende, og det kan gjøres alene eller sammen med familie og venner.

Inneholder:

  • Ravensburger XXL Harry Potter puslespill 300 brikker - Harry Potter and the Deathly Hallows 2

Detaljer:

  • Antall brikker: 300
  • Alder: fra 9 år
Produktdetaljer
Modell128716
EAN4005556128716
MerkeHarry Potter
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.