Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO togstasjon med opptak- og avspillingsfunksjon - 33578

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Vår lavpris: 385,-
På lager
SKU
1162
   

Denne togstasjonen er utrolig morsom - her kan barna ta opp sin egen perrongmelding og spille den av når toget kjører forbi! Dette er selvsagt veldig stas for de minste barna.

  • Batteribehov: 3xAA (ikke inkludert)
  • Passer sammen med alle BRIO togsett

Da er det bare å begynne å spille inn dine egne melodier!

Produktdetaljer
Modell33578
EAN7312350335781
MerkeBRIO
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.