Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Reisespill - Mitt skip er lastet med

Tactic spill, brettspill og utendørsspill til barn og voksne

Tactic er en av Europas største utviklere og produsenter av brettspill og utendørspill til barn og voksne. Tactic produserer noen av de mest populære barnespillene, brettspillene, familiespillene, reisespillene, kortspillene, og utendørspillene. Spekteret er bredt, og blant Tactics spill finner du klassiske spill kjent i generasjoner, og nye, spennende spill som tar markedet med storm. 

Vår lavpris: 110,-
Vær rask! Kun 1 igjen på lager
SKU
11323
   

Et enkelt og morsomt ordspill basert på den velkjente leken! Mitt Skip Er Lastet Med er et artig spill for hele familien og for nesten alle aldersgrupper. Hvem kan komme på flest ord i de forskjellige kategoriene som begynner med den valgte bokstaven før timeglasset renner ut? For hvert passende ord får du ett poeng, og ekstrapoeng hvis ingen andre har det samme ordet – prøv og tenk ut noen mer underfundige ord og navn for å få flere poeng!

Innhold:

  • 1 Reisespill - Mitt skip er lastet med
  • 1 Regel-ark

Detaljer:

  • Antall spillere: 2+
  • Spilletid: 15 min
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell02744
EAN6416739027449
MerkeTactic
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.