Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Roblox Car Crusher 2: Grandeur Dignity - kappløpet til søppelhaugen

Roblox leker og figursett

Roblox er et MMO-spill for barn i alderen åtte år og oppover, som gir både barn og voksne mulighet til å utvikle og spille. Bring den fantasifulle verden av Roblox til liv med helt nye actionfigurer og dramasett inspirert av favorittkarakterene dine og opplevelsene du kjenner fra et eller flere Roblox-baserte spill.

Vår lavpris: 296,-
På lager
SKU
04217-97
   

Det er et kappløp til søppelhaugen da skaperen av Car Crushers 2, Panwellz og Manic Larry, setter sin nye Gradeur Dignity på prøve! Denne bilen har lekre detaljer, og lekesettet kommer også med stilig tilbehør. Vil dens toppmoderne elektriske motor og fancy kromfelger overleve dette ødeleggelsesderbyet?

Bruk den eksklusive koden for å åpne en spennende virtuell verden i spillet Roblox. Roblox imaginære plattform er neste generasjons underholdning. Plattformen tillater barn i alle aldre å forestille seg, skape og leke sammen i oppslukende, brukergenererte 3D-verdener.

Inneholder:

  • 2 figurer
  • Bil
  • Tilbehør
  • Eksklusiv virtuell kode

Detaljer:

  • Mål: 21 x 25 x 13 cm (LxBxH)
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
ModellROB0498
EAN191726404743
MerkeRoblox
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.