Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Roblox Field Trip Z: Principal Boss figursett - 4 figurer og tilbehør

Roblox leker og figursett

Roblox er et MMO-spill for barn i alderen åtte år og oppover, som gir både barn og voksne mulighet til å utvikle og spille. Bring den fantasifulle verden av Roblox til liv med helt nye actionfigurer og dramasett inspirert av favorittkarakterene dine og opplevelsene du kjenner fra et eller flere Roblox-baserte spill.

Vår lavpris: 294,-
På lager
SKU
02226-11
   

Det som startet som nok en hjernedød dag på skolen forandres til en skremmende kamp for overlevelse mot de smittede i Splitting Point Studios Field Trip Z. Ettersom zombier ankommer byen din trenger du å finne forsyninger og rømme etter beste evne.

Roblox Field Trip Z: Principal Boss figursettet inneholder 4 figurer og tilbehør, som våpen, medisinkoffert, parykker og flere zombie-masker. Klarer du komme deg unna før du blir smittet, eller blir du overtatt av zombie-viruset? Settet inneholder også en spillkode som kan utløses i Roblox for eksklusivt virtuelt innhold.

Inneholder:

  • 4 figurer
  • Tilbehør
  • Spillkode
  • Samlers sjekkliste

Detaljer:

  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
ModellROB0494
EAN191726404705
MerkeRoblox
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.