Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Roblox Mix and Match set - Dominus Dudes - 4 figurer

Roblox leker og figursett

Roblox er et MMO-spill for barn i alderen åtte år og oppover, som gir både barn og voksne mulighet til å utvikle og spille. Bring den fantasifulle verden av Roblox til liv med helt nye actionfigurer og dramasett inspirert av favorittkarakterene dine og opplevelsene du kjenner fra et eller flere Roblox-baserte spill.

Vår lavpris: 248,-
Få igjen på lager
SKU
02205-64
   

En episk kamp om den gylne Dominus Aureus er i ferd med å begynne! Hvilken av disse modige Robloxianerne vil dukke opp som den definitive mester og hersker for alle Dominus-hats? Du bestemmer. Bland og match favoritt tilbehør, utstyr og antrekk fra dette settet og hele Roblox-kolleksjonen for å skape de ultimate Dominus-krigere!

Ta ditt favoritt Roblox-eventyr ut av skjermen og inn i virkeligheten med lekesettene fra Roblox. Miks og match tilbehør for å bygge din helt egne Roblox karakter. Utstyr figurene med våpen, og du er klar for nye eventyr.

Bruk den eksklusive koden for å åpne en spennende virtuell verden i spillet Roblox. Roblox imaginære plattform er neste generasjons underholdning. Plattformen tillater barn i alle aldre å forestille seg, skape og leke sammen i oppslukende, brukergenererte 3D-verdener.

Inneholder:

  • Roblox Mix and Match set – Dominus Dudes med 4 figurer
  • 8 tilbehør
  • Brukerkode til virtuell verden
  • Samleplakat

Detaljer:

  • Mål: L23 x B6 x H25 cm
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
ModellROB0306
EAN191726015123
MerkeRoblox
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.